Utolsó idegenbeli mérkőzésünkön lépünk pályára a 2021-es évben vasárnap 17 órakor, a Békéscsaba 1912 Előre vendégeként. Cikkünkben összegyűjtöttük a Viharsarokba utazó szurkolóinkat érintő legfontosabb tudnivalókat.

Jegyvásárlás

A jegyek értékesítése kizárólag a helyszínen, a mérkőzés napján történik. 

A teljes árú belépő 1500 forintba kerül, diákok és nyugdíjasok pedig 1000 forintért vásárolhatnak jegyet.

A stadion vendég pénztára egy órával a kezdőrúgás előtt, 16 órakor nyit.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a lelátón törekedjenek a másfél méteres védőtávolság megtartására és lehetőség szerint viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

Megközelítés

A békéscsabai Kórház utcai Stadion Budafokról legegyszerűbben az alábbi útvonalon közelíthető meg: M0-ás autóút - M5-ös autópálya - kihajtás a 74. számú kijáraton - ráhajtás az 5-ös főútra, Kecskemét felé - ráhajtás a 445-ös, a 44-es, majd az M44-es útra - Békéscsabára érve továbbhaladás a Berényi út - Széchenyi utca - Gőzmalom tér - Kórház utca útvonalon.

Drukkereink a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes.

A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Békéscsabán, az év utolsó idegenbeli mérkőzésén! Hajrá, Budafok!