Vasárnap folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei, így csapatunk számára is megkezdődik az év végi hajrá. Méghozzá Balmazújvárosban, a Nyíregyháza Spartacus vendégeként. A 13 órakor kezdődő mérkőzéshez kapcsolódó szurkolói információkat alábbi cikkünkben foglaljuk össze.

Jegyvásárlás

A jegyek értékesítése kizárólag a helyszínen, a mérkőzés napján zajlik. 

A belépők egységesen 500 forintba kerülnek, külön diák- vagy nyugdíjas kedvezmény nincs. 

A stadion pénztárai két órával a kezdőrúgás előtt, 11 órakor nyitnak.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a lelátón törekedjenek a másfél méteres védőtávolság megtartására és lehetőség szerint viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

Megközelítés

A balmazújvárosi stadion Budafokról legegyszerűbben az alábbi útvonalon közelíthető meg: M3-as autópálya - M35-ös autóút - kihajtás a 14. számú kijáraton - jobbra kanyarodás, majd az első körforgalomnál továbbhaladás egyenesen - mintegy 10 kilométer után az elágazásnál jobbra kanyarodás - továbbhaladás a Böszörményi út, Kastélykert utca, Semsey Andor utca, Sporttér utca útvonalon a létesítményig.

Szurkolóink a stadion környékén, a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak. A vendégszektorban büfé áll drukkereink rendelkezésére.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Balmazújvárosban! Hajrá, Budafok!