Kapusposzton biztosan változás lesz a kezdőcsapatunkban vasárnap, a Soroksár elleni mérkőzésen, mert a legutóbbi fordulóban Horváth András a kiállítás sorsára jutott, így eltiltását tölti majd. Újra Bese Balázson a sor, hogy hátul magabiztosságot sugározva irányítsa védekezésünket.

"Nehéz hetek voltak ezek, amikor a kispadra szorultam, de ilyenkor egyetlen dolgot tehet egy kapus: úgy edz minden nap, mintha ő védene a hétvégén és segíti a társai, a csapat munkáját" - nyilatkozta 22 éves játékosunk. "Vártam, hogy visszakerüljek a kapuba, szerintem meg is dolgoztam a lehetőségért és szeretném a meccseken is bizonyítani, hogy lehet rám számítani."

A Soroksárt csupán jobb gólkülönbségünknek köszönhetően előzzük meg a bajnoki táblázaton, kérdés, hogy a hozzánk hasonlóan rapszódikusan teljesítő ellenfél melyik arcát mutatja vasárnap.

"Nem lehet kiindulni sem az aktuális formákból, sem az eredményekből. A Soroksár szerintem nem betömörülős futballt fog játszani, hanem próbál majd támadni. Hogyha hátul stabil játékot produkálunk, elöl pedig javítunk a helyzetkihasználásunkon, akkor sikerülhet itthon tartani a három pontot. Ez a legfontosabb, óriási szükségünk van a győzelemre, végre eredményt kell produkálnunk" - adta ki a jelszót Bese Balázs, aki az edzőváltás óta eltelt hetek tapasztalatairól is beszélt.

"Az új impulzusok és az edzésmunka hatására történt előrelépés, ugyanakkor semmi sem változik varázsütésre. Sablonnak hangzik, de erősnek és egységesnek kell maradnunk, hinnünk kell saját magunkban és akkor ki tudunk jönni ebből a mostani negatív sorozatból. Dolgozunk rajta és képe-sek leszünk feljebb fogunk kapaszkodni a tabellán."

A vasárnap 13 órakor kezdődő Soroksár elleni mérkőzést online szöveges formában közvetítjük a BudafokiMTE.hu-n.

A találkozóval kapcsolatos szurkolói információkat IDE KATTINVA olvashatod.