Vasárnap ismét a Merkantil Bank Ligában lép pályára csapatunk, amely 17 órakor az ETO FC Győr vendége lesz. Cikkünkben összegyűjtöttük a szurkolóinkat érintő legfontosabb információkat.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre a belépők elővételben online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint meccsnapon a helyszínen vásárolhatók meg.

A vendégszektorba szóló teljes árú jegy 1500 forintba kerül. Diákok és nyugdíjasok - kizárólag helyszíni vásárlás esetén - kedvezményes, 750 forintos áron juthatnak hozzá a belépőhöz.

A 14 éven aluliak számára a találkozó megtekintése ingyenes, ugyanakkor az érintett korosztálynak is kérnie kell a pénztárban egy úgynevezett regisztrációs belépőt..

A vendégpénztár egy órával a kezdőrúgás előtt, 16 órakor nyit.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.


A budafoki szurkolók a Nagysándor József utca felöl közelíthetik meg a vendégszektort és az ETO Park Hotel mellett kijelölt vendégparkolóban parkolhatnak.

Megközelítés

Az ETO Stadion Budafokról legegyszerűbben az alábbi útvonalon közelíthető meg: M0-ás autóút - M1-es autópálya - kihajtás a 107-es számú kijáratnál - ráhajtás az M19-es útra Győr-Centrum felé - az útkereszteződésnél balra kanyarodás az 1-es főútra - a Mártírok útjáról balra kanyarodás az Ipar utcába, majd a Nagysándor József utcába.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Győrben! Hajrá, Budafok!