A szezon első hazai kupamérkőzését játsszuk szerdán 18 órától az Újpest FC ellen. A BMTE Stadionba kilátogató szurkolóknak összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Jegyvásárlás

Csapatunk drukkerei kizárólag a helyszínen, meccsnapon vásárolhatnak jegyet a MOL Magyar Kupa-mérkőzésre. A BMTE Stadion pénztárai másfél órával a kezdőrúgás előtt, 16:30 perckor nyitnak.

Kérjük, hogy a várhatóan nagy érdeklődés miatt időben érkezzetek a stadionhoz. 

Jegyárak
- teljes árú: 1000.-
- diák, nyugdíjas: 500.-

A diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.

6 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

A 2021/2022-es szezonra váltott vagy meghosszabbított bérletek az Újpest elleni kupamérkőzésre is érvényesek. 

Az újpesti szurkolók számára Budafokon, a vendégpénztárban már csak korlátozott számú belépő áll majd rendelkezésre a mérkőzés napján! Javasoljuk az újpesti drukkereknek, hogy a vendégszektorba szóló jegyeket elővételben, a Szusza Ferenc Stadionban vásárolják meg.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

Szurkolóink továbbra is a Komáromi úti, a vendégdrukkerek pedig a Zuzmó utcai kapunál léphetnek be a stadion területére. 

A BMTE Stadion pályarendszabályai IDE KATTINTVA érhetőek el.

Megközelítés, parkolás

Az 58-as és a 158-as autóbuszok a stadion közvetlen közelében lévő Víg utca (Sporttelep) megállóig szállítják a szurkolókat. Innen néhány perces sétával érhető el a létesítmény. A vendégszektor bejáratához a Lőcsei utcai megállónál érdemes leszállni. Budafok vasútállomástól a BMTE Stadion mindegy 20 perces sétára található.

A BMTE Stadion környékén korlátozott számban van parkolási lehetőség. A mérkőzésre érkezők a stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint helyezhetik el gépjárműveiket.