A kéthetes válogatott szünet után vasárnap a PMFC elleni mérkőzéssel folytatódik számunkra a szezon. 20 éves támadónk, Papp Marcell szerint érezhető, hogy a Szentlőrinc legyőzése lendületet adott a csapatnak.

"Nagyon fontos siker volt, mindenkiben feloldotta a görcsöt, felszabadultabbá tett minket, így nagyobb önbizalommal tudunk nekivágni a következő feladatoknak" - mondta játékosunk, aki szerint hasznos munkával telik a mostani időszak is.

"A Paks elleni edzőmeccs is jó lehetőség volt a gyakorlásra, egy NB I-es élcsapat ellen pályára lépni komoly erőpróba. Bár kevés lehetőségünk volt a gólszerzésre, taktikailag sok mindent ki tudtunk próbálni, például bizonyos pontrúgás variációkat."

A fókusz azonban már múlt héten a PMFC-n volt, amely hozzánk hasonlóan a középmezőny tagja, két hellyel és két ponttal lemaradva tőlünk.

"A pécsiek idén nem tartoznak a bajnokság élcsapatai közé és pont ugyanannyira tartom őket sebezhetőnek, mint a mezőny többi együttesét" - fogalmazott Papp Marcell. "Hittel és kellő önbizalommal kell futballoznunk vasárnap, mert az a célunk, hogy most egy győztes szériába kerüljünk. Szeretnénk egymás után két nyertes mérkőzést lehozni, aztán persze még többet."

Fiatal támadónk eddig nyolc bajnoki és egy Magyar Kupa-találkozón kapott lehetőséget, ezeken összesen két gólt szerzett. Elmondása szerint szélsőként érzi igazán otthon magát, de ha középcsatárként kell bizonyítania, azon a poszton is igyekszik megoldani a feladatát.