Vasárnap 17 órakor a PMFC vendégeként lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában. Cikkünkben összegyűjtöttük a szurkolóinkat érintő legfontosabb információkat a pécsi mérkőzéssel kapcsolatban.

Jegyvásárlás

Drukkereink a mérkőzés napján, a helyszínen, a PMFC Stadion 7-es vendégpénztárában vásárolhatják meg jegyüket.

A belépők egységesen 1000 forintba kerül.

A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a találkozó megtekintése, ugyanakkor az érintett korosztálynak is kérnie kell a jegypénztárban egy úgynevezett regisztrációs belépőt, amely díjtalan.

A pénztárak és a stadion kapui két órával a kezdőrúgás előtt, 15 órakor nyitnak.

Belépés

A PMFC tájákoztatása szerint, a hatályban lévő szabályozás értelmében sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolók érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba.

A stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.

A PMFC felhívja a drukkerek figyelmét, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni.

A budafoki szurkolók a Szigeti út felőli 7-es kapun keresztül léphetnek be a vendégszektorba.

Megközelítés

A pécsi PMFC Stadion Budafokról legegyszerűbben az alábbi útvonalon közelíthető meg: M0-ás autóút - M6-os autópálya - továbbhaladás az M60-as útra - ráhajtás az 57-es útra a Kökényi út és az Arányosi út érintésével - jobbra kanyarodás a Pellérdi útra.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Pécsen! Hajrá, Budafok!