Három bajnoki vereséggel a hátunk mögött készülünk a Szentlőrinc elleni folytatásra. A vasárnap 15 órakor kezdődő mérkőzés előtt Boér Gábor elmondta, az elmúlt néhány napban a fizikai és a mentális frissítésen volt az elsődleges hangsúly.

"Itt a következő feladat, itt a javítási lehetőség, ezt sulykoltuk a srácokba. Próbáltuk felrázni őket és elhitetni velük, hogy nem felejtettek el gólt szerezni vagy nyerni. Minden csapat életében vannak gyengén sikerült időszakok, de együtt kerültünk bele ebbe a helyzetbe és együtt is fogunk kimászni belőle. Mindenki tisztában van a saját felelősségével, saját magában keresi a hibát és azért dolgozik, hogy újra eredményesek legyünk" - fogalmazott vezetőedzőnk, aki szerint fontos, hogy a játékosok tiszta fejjel futballozzanak és kizárólag a célra összpontosítsanak.

"Nyomás mindig van, de ettől függetlenítenünk kell magunkat, mert ha plusz terheket viszünk magunkkal a pályára, akkor jöhet a görcs és az önbizalomvesztés. Ha sikeres vagy, onnantól kezdve a közvélemény elvárja, hogy mindig nyerj, míg ha kikapsz, megfogalmazza a jogos kritikákat. Nekünk viszont az a dolgunk, hogy a feladatra koncentráljunk."

Boér Gábor hozzátette: a Szentlőrinc komoly menetelésben van, még veretlen az idényben, de egy adott mérkőzésen belül ez semmit sem jelent.

"Ebben a mezőnyben húsz, közel azonos képességű csapat szerepel, amelyek között nüanszok döntenek. A legnagyobb ellenfelünk azonban most saját magunk vagyunk. Át kell lépnünk a nehézségeken és mielőbb vissza kell találnunk arra az útra, amely felfelé visz minket. Oda, ahova ez a keret tartozik. Bármi áron le kell győznünk a Szentlőrincet."

A mérkőzésről online szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n.