Ellenfélként tér vissza a Promontor utcába Mervó Bence. Támadónk, aki a most zajló szezont kölcsönben Szentlőrincen tölti, izgatottan készül a vasárnapra.

"Nagyon várom már a mérkőzést és a találkozást a budafoki csapattársakkal, edzőkkel és vezetőkkel. Érdekes kilencven perc lesz, mert mindkét csapatnak fontos a három pont. Természetesen követem a BMTE eredményeit és szurkolok a klubnak, hogy a válogatott szünet után elkapja a fonalat és lépjen feljebb a tabellán, oda, ahova tartozik. Most vasárnap viszont mindent meg fogok tenni, hogy győzelemhez segítsem a Szentlőrincet" - mondta a 26 éves játékos, aki egy hete, Tiszakécskén győztes gólt fejelt, alig több mint fél perccel pályára lépését követően.

"Jól érzem magam Szentlőrincen, örülök, hogy itt lehetek és egyre jobban tudom építeni magam. Tudatos futball játszó, szervezett csapat tagja vagyok, ahol nagyon erős közösség alakult ki. Kiváló az összhang az öltözőben, ezt pedig ki tudjuk vinni a pályára is" - jellemezte Mervó Bence a baranyaiakat, akik még veretlenek az idényben. 

A korábbi U20-as vb-ezüstcipős támadó elmondta: komoly céljai vannak, amelyek eléréséhez elengedhetetlen, hogy minél több játéklehetőséghez jusson.

"Ezért is volt jó döntés, hogy újra Szentlőrincre igazoltam, ahol a tavaszi kölcsönjátékom után már ismertem mindent és mindenkit. A BMTE partner volt ebben a folyamatban, amit ezúton is köszönök. Azon dolgozom, hogy mielőbb visszanyerjem a formám és a szezon végén százszázalékos állapotban térjek vissza Budafokra. Szeretnék legalább arra a szinte visszajutni, ahol egészségesen bizonyítani tudtam."

Fotó: Szentlőrinc SE/Facebook