Ismét hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Szerdán 18 órakor a Szolnoki MÁV FC vendégeként lépünk pályára a 10. forduló mérkőzésén. Az alábbiakban összegyűjtöttük a szurkolóinkat érintő információkat.

Jegyvásárlás

Drukkereink a mérkőzés napján, a helyszínen, a Tiszaligeti Stadion vendégpénztárában vásárolhatják meg jegyüket.

A felnőtt belépő 1300 forintba kerül.

Nők, diákok és nyugdíjasok kedvezményes, 700 forintos jegyet vásárolhatnak. Utóbbiak esetében érvényes diák- vagy nyugdíjas igazolván felmutatása szükséges.

10 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

A pénztárak egy órával a kezdőrúgás előtt, 17 órakor nyitnak.

Belépés

A Szolnoki MÁV FC tájákoztatása szerint, a hatályban lévő kormányrendeletnek megfelelően a sportrendezvények látogatásának feltétele a védettségi igazolvány megléte. Nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, 18. életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. A stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat ellenőrizni fogja a plasztik kártya formátumú védettségi igazolvány (vagy applikáció) és a személyi igazolvány meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.

A budafoki szurkolók a Tiszaligeti sétány felöl közelíthetik meg a vendégszektort. A bejárat közelében parkoló áll drukkereink rendelkezésére. 

Megközelítés

A szolnoki Tiszaligeti Stadion Budafokról legegyszerűbben az alábbi útvonalon közelíthető meg: M0-ás autóút - M4-es autópálya (később 4-es út) - kihajtás Szolnok centrum felé - balra kanyarodás a Kertész utcára - balra kanyarodás a Tiszaligeti sétányra.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Szolnokon! Hajrá, Budafok!