1-0-s vereséget szenvedett csapatunk az újonc Kecskeméti TE Hufbau vendégeként a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában. A mérkőzés után vezetőedzőnk, Boér Gábor értékelt.

"A legnagyobb különbség aggresszivitásban és a párharcok megnyerésében volt a két csapat között. A kecskeméti játékosok minden egyes szituációt úgy éltek meg, mintha az a legfontosabb lenne. Mi nem égtünk ezen a lángon... Hiába voltak nekünk nagyobb helyzeteink, ezeket nem sikerült kihasználnunk. Sok pontrúgást végezhettünk el, de tudtuk, hogy a hazaiak magassági fölénye miatt ezekből nehéz lesz veszélyt jelentenünk az ellenfél kapujára. Nem is igazán sikerült. Gratulálok a KTE-nek, amely ma este igazolta jó hírét."

Szabó István, a kecskemétiek vezetőedzője:

"Elégedett és boldog vagyok, mert egy jó csapatot győztünk le. Az első félidőben inkább az eredmény tartására koncentráltunk, de a szünet és a cserék után feljavultunk. Ki kell emelnem, hogy sok olyan játékos lépett ma pályára egy a tavaly még NB I-es Budafok ellen, aki az előző szezonban még a harmadosztályban futballoztak. Mentálisan, érzelmileg és taktikailag is felnőttünk, úgy érzem, megérdemelten nyertünk."