Hét bajnoki mérkőzésen három gólt szerzett és több gólpasszt is kiosztott már a mostani szezonban Ihrig-Farkas Sebestyén, aki szerint a jó teljesítmény tovább erősíti motivációját és önbizalmát. Szélsőnk úgy érzi, csapatunk is egyre jobban összeáll.

"Szeptember elején lett teljes a keretünk, a mátraházi edzőtábor előtt három új játékos is csatlakozott hozzánk és azt tapasztalom, hogy napról napra jobban összekovácsolódunk. Sok változás történt az elmúlt hónapokban, de Budafokon mindig jó közösség alakult ki és ez most sem lesz másképp. Ehhez persze időre van szükség" - mondta, hozzátéve, a fiatalok beálltak a sorba és keményen dolgoznak, a tapasztaltabbak pedig mindenben segítik őket.

Az egységre szerdán, Kecskeméten is szükségünk lesz, a lila-fehérek ugyanis jól rajtoltak a Merkantil Bank Ligában. Eddigi hét találkozójuk közül négyet megnyertek, ami Ihrig-Farkas Sebestyén szerint lendületet tud adni egy újoncnak.

"A saját bőrünkön tapasztaltuk az előző idényben, mit jelent, ha egy csapat a feljutás után a magasabb osztályban is sikerélményeket szerez. Nehéz mérkőzésre számítok a KTE ellen, hazai pályán különösen stabil együttesről beszélünk, amely taktikailag és fizikálisan is felkészült, a pontrúgásai pedig veszélyesek. Mi azonban az NB I-ből jövünk, rá kell erőltetnünk az akaratunkat az ellenfélre és idegenben is olyan magabiztosan, eredményesen kell futballoznunk, ahogy legutóbb a BMTE Stadionban tettük" - fogalmazott szélsőnk.

A szerdán 18 órakor kezdődő Kecskeméti TE Hufbau elleni mérkőzést online szöveges formában közvetítjük a BudafokiMTE.hu-n.

A szurkolóinkat érintő információk IDE KATTINVA olvashatók.