Szerdán hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, csapatunk az újonc Kecskeméti TE Hufbau vendégeként lép pályára 18 órakor. Az alábbiakban összegyűjtöttük a szurkolóinkat érintő információkat.

Jegyvásárlás

Drukkereink a mérkőzés napján, a helyszínen, a Széktói Stadion vendégpénztárában vásárolhatják meg jegyüket.

A felnőtt belépő 1000 forintba kerül, míg a diák és nyugdíjas jegyért 500 forintot kell fizetni. Utóbbiak esetében érvényes diák- vagy nyugdíjas igazolvány, 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása szükséges.

14 éven aluliak számára a belépés ingyenes regisztrációs jeggyel, amelyet szintén a pénztárban kell kérni.

A pénztárak egy órával a kezdőrúgás előtt, 17 órakor nyitnak.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

A budafoki szurkolók a 3-as számú kapun, a Csabay Géza körút felöl közelíthetik meg a vendégszektort. A bejárat közelében parkoló, a szektornál külön büfé és mosdó áll drukkereink rendelkezésére. 

Megközelítés

A kecskeméti Széktói Stadion Budafokról legegyszerűbben az alábbi útvonalon közelíthető meg: M0-ás autóút - M5-ös autópálya - kihajtás a 86. számú kijáratnál az 52-es főút felé - az 52-es főútról balra kanyarodás a Sport utcába.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Kecskeméten! Hajrá, Budafok!