"Mindenkiben ott van az a fajta egészséges győzelmi éhség, valamint meccshangulat, ami ilyenkor szükséges" - mondta a szombati edzést követően Boér Gábor, akit arról kérdeztünk, milyen állapotban várja csapatunk a vasárnapi, Tiszakécske elleni bajnoki mérkőzést.

"Az elmúlt két hétben ugyanazon munka mentén haladtunk, amit korábban is végeztünk. Annyival kedvezőbb volt a helyzet, hogy több edzést tudtuk beiktatni a programba, illetve egy mini edzőtáborban is részt vettünk, ahol a társaság még jobban össze tudott kovácsolódni" - fogalmazott vezetőedzőnk a válogatott szünetben történtekkel kapcsolatban.

Boér Gábor soron következő ellenfelünkkel kapcsolatban arról beszélt: számítanunk kell rá, hogy a szeptember eleji edzőváltást és Visinka Ede kinevezését követően a tiszakécskeiek játéka változott.

"Előzetesen nehéz megmondani hogyan, de egy új edző érkezése általában bizonyos mértékű módosításokkal jár. A dolognak van egy pszichés oldala is, a játékosok tiszta lappal indulhatnak és az első mérkőzésen kettőzött akarással futballozhatnak. Nekünk azonban - nem lebecsülve az ellenfelet - saját magunkkal kell foglalkoznunk. A keretünk megfelelő erősségű és minőségű ahhoz, hogy legyőzzük a Tiszakécskét és remélem, hogy játékban is olyan szintet hozunk majd vasárnap, amely hozzásegít minket a három pont megszerzéséhez."

A vasárnap 16 órakor kezdődő mérkőzésről online szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n.

A találkozóval kapcsolatos szurkolói információk IDE KATTINTVA olvashatók!