A kéthetes válogatott szünetet követően vasárnap délután ismét hazai pályán játszik csapatunk, amely 16 órakor a Tiszakécskei LC-t fogadja a BMTE Stadionban. Cikkünkben összegyűjtöttük a szurkolókat érintő legfontosabb információkat.

Jegyvásárlás

A találkozóra kizárólag a helyszínen, meccsnapon lehet jegyet vásárolni. A BMTE Stadion pénztárai másfél órával a kezdőrúgás előtt, 14:30 perckor nyitnak.

Kérlek drukkereinket, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében időben érkezzenek a stadionhoz. 

Jegyárak
- teljes árú: 1000.-
- diák, nyugdíjas: 500.-

A diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.

6 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

Szurkolóink továbbra is a Komáromi úti, a vendégdrukkerek pedig a Zuzmó utcai kapunál léphetnek be a stadion területére. 

A BMTE Stadion pályarendszabályai IDE KATTINTVA érhetőek el.

Bérlethosszabbítás

A Tiszakécske elleni mérkőzés napján, 14:30 és 16:00 között még lesz lehetőség ingyenesen meghosszabbítani az előző szezonban vásárolt bérleteket a Komáromi úti pénztárablaknál. 

A hosszabbításhoz szükség van a tavaly kiválasztott hely adataira (szektor, sor és szék).

Megközelítés, parkolás

Az 58-as és a 158-as autóbuszok a stadion közvetlen közelében lévő Víg utca (Sporttelep) megállóig szállítják a szurkolókat. Innen néhány perces sétával érhető el a létesítmény. A vendégszektor bejáratához a Lőcsei utcai megállónál érdemes leszállni. Budafok vasútállomástól a BMTE Stadion mindegy 20 perces sétára található.

A BMTE Stadion környékén korlátozott számban van parkolási lehetőség. A mérkőzésre érkezők a stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint helyezhetik el gépjárműveiket.