Csapatunk pénteken délelőtt 11 órától a Magyar Futball Akadémián játszik felkészülési mérkőzést az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd ellen.

A kispesti klub szerdai tájékoztatása szerint, a találkozó nyilvános és a helyszínen ingyenesen megtekinthető.

A létesítmény korlátozott nézőtéri kapacitása miatt azonban az edzőmeccsre kilátogató szurkolóinknak előzetesen regisztrálniuk kell a bmte1912@gmail.com e-mail címen, csütörtökön 16 óráig! 

A regisztrációhoz név és születési idő megadása szükséges.


A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.


A Magyar Futball Akadémia a Temesvár utcából, a Bozsik József sétányon keresztül közelíthető meg. A létesítmény címe: 1194 Budapest, Temesvár utca 25/A, Bozsik József sétány.