Vasárnap este a Balaton-parton, a BFC Siófok vendégeként lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában. Vezetőedzőnk elmondta, a Dorog elleni győzelem után pozitív hangulatban zajlott a heti munka.

"Nagyon kellett ez a siker az egész klubnak. Ettől függetlenül tudjuk, nem egyik napról a másikra fog úgy működni a játékunk, ahogy szeretnénk. Ennek a csapatnak továbbra is türelemre van szüksége, mérkőzésről-mérkőzésre lépegetünk előre" - mondta Boér Gábor. "Vasárnap egy veretlen, ugyanakkor nyeretlen rivális lesz az ellenfelünk és tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a kiegyensúlyozott mezőnyben meg kell szenvedni a győzelemért. Arra készülünk, hogy elhozzuk a három pontot Siófokról."

A Balaton-partiak az első öt fordulóban öt pontot gyűjtöttek, miután a Soroksárral (0-0), az Ajkával (1-1), a DVTK-val (1-1), a Csákvárral (0-0) és a Vasassal (2-2) is döntetlent játszottak. A legutóbbi fordulóban, a feljutásra pályázó angyalföldiek ellen a 88. percben egyenlítettek.

És ha már a döntetlenek: az utolsó két siófoki találkozónknak nem volt győztese. 2017 őszén 1-1-re, egy évvel később 0-0-ra végeztünk a kék-sárgák vendégeként.

A vasárnap 19 órakor kezdődő mérkőzésről online szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n!