A szeptemberi válogatott szünet előtti utolsó mérkőzésünket a BFC Siófok vendégeként játsszuk a Merkantil Bank Ligában. A vasárnap 19 órakor kezdődő találkozóval kapcsolatos szurkolói információkat ebben a cikkünkben foglaljuk össze.

Jegyvásárlás

A belépők árusítása kizárólag a helyszínen zajlik majd a mérkőzés napján. 

Szurkolóink a Klapka György utca felöli 6-os számú pénztárban vásárolhatják meg jegyüket és az ott található kapun keresztül közelíthetik meg a vendégszektort. 

A siófokiak besorolása szerint a BMTE elleni kilencven perc kiemelt találkozónak számít, így a belépő ara 1600 forint. Fizetés csak készpénzzel lehetséges.

Nyugdíjasok és diákok féláron tekinthetik meg a meccset.

A pénztárak másfél órával a kezdőrúgás előtt, 17:30 perckor nyitnak.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

Megközelítés, parkolás

A siófoki Révész Géza utcai stadion Budafokról legegyszerűbben az alábbi útvonalon közelíthető meg: M0-ás autóút - M7-es autópálya - kihajtás a 98. számú kijáraton a 7-es számú főútra Siófok-Kelet/Siófok-Sóstó irányába - Siófokra beérve az első nagy közlekedési lámpás kereszteződésnél jobbra kanyarodás a Fő utcára.

A budafoki szurkolók a Fő utcában és az Aradi vértanúk útján parkolhatnak.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk a Balaton-parton! Hajrá, Budafok!