Zuigéber Ákosnál legfeljebb szakmai stábunk tagjai rendelkeznek több információval vasárnapi ellenfelünkről, a Dorogi FC-ről. 18 éves középpályásunk a legutóbbi szezont kölcsönben a dorogiaknál töltötte és huszonöt bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

"Tartom a kapcsolatot néhány korábbi csapattársammal, azt viszont nem tudom, hogy milyen taktikával lépnek majd pályára Budafokon" - mondta utánpótlás válogatott játékosunk. "Elképzelhető, hogy a legutóbbi idényhez hasonlóan inkább visszaállnak és kontratámadásokra rendezkednek be, de azt sem tartom kizártnak, hogy most, a bajnokság elején bátrabbak lesznek. Különösen három győzelemmel a hátuk mögött."

A Dorog ugyanis jó formában érkezik a BMTE Stadionba. A Békéscsaba (2-1), a III. kerületi TVE (2-1) és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia (1-0) ellen is nyert, így a feljutást jelentő második helyen áll a tabellán.

De vajon mivel törhető meg az önbizalommal teli dorogiak lendülete?

"A rendelkezésünkre álló néhány napban alaposan felkészültünk és szeretnénk az első perctől kezdve dominálni" - fogalmazott Zuigéber. "Minden mérkőzésen megvannak azok a játékelemek, amelyekkel megbontható az ellenfél védekezése, ezeket jól alkalmazva lesz esélyünk a három pont megszerzésére. Persze csak akkor, ha az előforduló hibák számát sikerül minimálisra csökkentenünk. A cél egyértelmű: vasárnap, a Dorog ellen meg akarjuk szerezni az első hazai győzelmünket a szezonban."

A mérkőzésen 17:30 perckor Zám Zsolt játékvezető sípszavára indul majd. 

A jegyvásárlással és belépéssel kapcsolatos információk IDE KATTINVA olvashatók.

A találkozóról online szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n!