Hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában: szerdán, 18 órakor a Vasas FC vendégeként lépünk pályára az Illovszky Stadionban. Cikkünkben összegyűjtöttük a szurkolóinkat érintő legfontosabb információkat. 

Jegyvásárlás

A mérkőzésre már zajlik a jegyértékesítés az interneten, a felület IDE KATTINVA érhető el.

A vendégszektorba szóló belépők ára - online vásárlás esetén - 1000 forint.

A találkozó napján a stadion jegypénztárai 16 órakor nyitnak, helyszíni vásárlás esetén azonban a belépő 1500 forintba kerül. A helyszíni jegyértékesítésnél készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

A Vasas FC tájékoztatása szerint diák és nyugdíjas kedvezmény nincs, a 6 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

Belépés

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolók felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a létesítménybe!

A Vasas FC felhívja a figyelmet, hogy az Illovszky Stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét! Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. A védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a létesítménybe való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Megközelítés, parkolás

A budafoki szurkolók a D-szektorban foglalhatnak helyet. Belépés a Fáy utca felől, a Csizma utcával szemben. A jegypénztárak a belépési pont mellett találhatóak. 

Tömegközlekedéssel a Béke út felől, a 12-es és 14-es jelzésű villamosokkal érhető el leggyorsabban a vendégszektor bejárata.

Személygépkocsival érkező szurkolóinknak is azt javasoljuk, hogy a Béke út irányából közelítsék meg a Fáy utcát, ahol a rendőrség a vendég beléptető kapu közelében, a Csizma utcában biztosít számukra parkolási lehetőséget. 

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Angyalföldön! Hajrá, Budafok!