Előre az első hazai győzelemért - ez a jelszó a vasárnapi, Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni mérkőzés előtt, amely 15:30-perckor kezdődik a BMTE Stadionban.

"Masszív csapattal találkozunk, amely alighanem komoly önbizalommal készül a találkozóra" - fogalmazott Jagodics Márk utalva arra, hogy a szegedieknek két forduló után hat pontjuk van. "Persze a Szegednek is vannak gyenge pontjai, de ezekről most nem tennék említést, mert hirtelen az erősségükké válnak… Valószínűleg többet lesz nálunk a labda, de türelmesnek kell lennünk és szükségünk van a szurkolóink támogatására ahhoz, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot."

Védőnk hozzátette: a hét eleji önvizsgálat óta mindenki előretekint és arra összpontosítja energiáit, hogy csapatunk a Szeged ellen eredményes legyen. 

"A szakmai stáb alaposan kiemelezte és elénk tárta, ami múlt vasárnap történt. Megbeszéltük a problémákat, mindenki érezte a saját felelősségét a vereségben és a héten keményen dolgoztunk azon, hogy ki tudjuk javítani a hibákat" - mondta.

A Jagodics Márkkal készült teljes interjút - amelyben időben jött figyelmeztetésről és vezérszerepről is szó esett - ingyenes kiadványunk, a Promontor Magazin vasárnapi számában olvashatod. Keresd a pénztárakban!