Javításra készülünk vasárnap, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni mérkőzésen. Hogy ehhez elsődlegesen miben kell előrelépnünk, arról Boér Gábort kérdeztük.

"Leginkább mentálisan és a hozzáállás szempontjából voltak problémáink a múlt hétvégén. Egyénileg és csapatszinten is sokat beszélgettünk erről a héten. Mindenki tisztában van a saját felelősségével és tudja, min kell változtatnia és változtatni is fog" - fogalmazott vezetőedzőnk.

Hozzátette: alkalmazkodnunk kell az NB II jellegéhez, valamint minimálisra kell csökkentenünk a ki nem kényszerített hibákat.

"A másodosztályban sokat birtokoljuk a labdát és fontos, hogy a labdabirtoklásból veszélyesek tudjunk lenni az ellenfél kapujára. Ezt is gyakoroltuk az elmúlt napokban a már jól működő játékelemek, illetve azon gyengeségeink mellett, amelyek a legutóbbi fordulóban előjöttek" - mondta Boér Gábor.

A Szeged a szezon első két bajnoki mérkőzésén hat pontot szerzett: a rivális Békéscsaba otthonában 1-0-ra nyert, a III. kerületi TVE-t pedig 3-0-ra győzte le a Szent Gellért Fórumban.