Vasárnap 15:30 perckor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen folytatjuk szereplésünket a Merkantil Bank Ligában. Cikkünkben összegyűjtöttük a szurkolókat érintő legfontosabb információkat. 

Jegyvásárlás

A találkozóra kizárólag a helyszínen, meccsnapon lehet jegyet vásárolni. A BMTE Stadion pénztárai másfél órával a kezdőrúgás előtt, 14 órakor nyitnak.

Kérlek drukkereinket, hogy a gördülékeny bejutás érdekében időben érkezzenek a stadionhoz. 

Jegyárak
- teljes árú: 1000.-
- diák, nyugdíjas: 500.-

A diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.

6 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

Szurkolóink továbbra is a Komáromi úti, a vendégdrukkerek pedig a Zuzmó utcai kapunál léphetnek be a stadion területére. 

A BMTE Stadion pályarendszabályai IDE KATTINTVA érhetőek el.

Bérlethosszabbítás

Azok, akik a tavalyi szezonra bérletet váltottak, augusztus 15-én éjfélig ingyenesen meghosszabbíthatják azt a mostani idényre.

Ehhez nem kell mást tenniük, mint hosszabbítási szándékukat jelezni, az office@budafok1912.hu e-mail címen a bérlettulajdonos nevének, valamint a tavaly kiválasztott hely adatainak (szektor, sor és szék) elküldésével.

A Szeged elleni mérkőzés előtt 14 órától a helyszínen, a Komáromi úti pénztárablaknál is lehetőség lesz meghosszabbítani a bérleteket.

Megközelítés, parkolás

Az 58-as és a 158-as autóbuszok a stadion közvetlen közelében lévő Víg utca (Sporttelep) megállóig szállítják a szurkolókat. Innen néhány perces sétával érhető el a létesítmény. A vendégszektor bejáratához a Lőcsei utcai megállónál érdemes leszállni. Budafok vasútállomástól a BMTE Stadion mindegy 20 perces sétára található.

A BMTE Stadion környékén korlátozott számban van parkolási lehetőség. A mérkőzésre érkezők a stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint helyezhetik el gépjárműveiket.