Nem úgy alakult a szezon első hazai mérkőzése, ahogy elterveztük: a Csákvár az első félidőben kétgólos vezetést szerzett a BMTE Stadionban és bár a szünet előtt emberelőnybe kerültünk, nem sikerült pontot mentenünk.

"Hogy miért kezdtük tompán és sok hibával a meccset? Nehéz kérdés és egyelőre csak keressük rá a választ" - mondta szépítő gólunk szerzője, Szalai Dániel. "Az pozitívum, hogy képesek voltunk váltani, a térfélcsere után már jó felfogásban futballoztunk és ha a második játékrész elején hamar tudtunk volna gólt szerezni, több is lehetett volna számunkra ebben a mérkőzésben. Mindannyiunkat bánt, hogy hazai pályán így alakult a bemutatkozásunk, de tanulni fogunk a hibákból és vasárnap, a Szeged ellen lesz lehetőségünk kiköszörülni a csorbát."

Jobbhátvédünk hozzátette, ugyan nem a gólszerzés az elsődleges feladata, örül annak, hogy a második budafoki tétmeccsén eredményes volt. Még ha ez az öröm közel sem teljes.

 "Úgy lett volna értéke ennek a fejesnek, ha pontot vagy pontokat ér. Mivel sokszor lépek be a támadásokba, remélem, hogy a későbbiekben úgy tudom gólokkal vagy gólpasszokkal segíteni a csapatot, hogy azok eredményességgel is párosulnak."