Egy nyáron jelentősen átalakult együttes, az Aqvital FC Csákvár érkezik vasárnap este a BMTE Stadionba. A csákváriak az előző szezont a 17. helyen zárták, a bennmaradást követően pedig nem csak a játékoskeretben, hanem a szakmai stábban is történtek változások.

Visinka Edét a korábbi válogatott Mónos Tamás váltotta a vezetőedzői poszton, a tizenkét távozóra pedig tizenegy érkező jutott. A kék-sárgák a bajnoki nyitányon szoros küzdelemben 1-0-s vereséget szenvedtek a vendég DVTK-tól.

"Nem könnyű egy mérkőzés alapján felkészülni az ellenfélből, most még kevés videóanyag áll rendelkezésre, de a lehetőségekhez mérten összegyűjtöttük az információkat a Csákvárról" - nyilatkozta honlapunknak Boér Gábor. "Masszív csapat ellen lépünk pályára, amely az elmúlt évekhez képest több tapasztalt játékossal rendelkezik. Elsősorban a saját játékunkra koncentrálunk, fontos lenne, hogy a mi akaratunk érvényesüljön és irányítani tudjuk a meccset."

Vezetőedzőnk arról is beszélt, miként hatott játékosainkra a múlt heti, győztes szezonrajt.

"Idegenben négy gólt szerezni nagy dolog, de mindenki a helyén kezelte a Kerület elleni győzelmet. A jó kezdés újabb gátakat szabadított fel és arra készülünk, hogy az Óbudán szerzett sikerélményből tovább építkezve ismét három pontot szerezzünk" - tette hozzá Boér Gábor.


A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felüliek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással léphetnek be. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

További szurkolói információk IDE KATTINVA olvashatók.

A vasárnap 19 órakor kezdődő találkozóról percről percre frissülő szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n.