A múlt vasárnapi rajt után a héten felszabadult hangulatban, de változatlan koncentrációval zajlott a munka csapatunk edzésein annak érdekében, hogy vasárnap, a Csákvár ellen ott folytassuk, ahol legutóbb Óbudán abbahagytuk.

"A 4-0-s győzelem megfelelő visszaigazolás volt számunkra arról, hogy jó irányba haladunk" - nyilatkozta a BudafokiMTE.hu-nak Nándori Botond. "A siker dob az önbizalmunkon és tovább javítja az öltözőn belüli összhangot, könnyelműsködnünk azonban nem szabad. Ugyanolyan mentalitással, akarással kell beleállnunk a következő mérkőzésbe, mint tettük a Kerület ellen, mert akkor képesek leszünk hasonló teljesítményre."

20 éves középpályásunk számára különleges lehet a hazai szezonnyitó, hiszen az elmúlt három idényt Csákváron töltötte, méghozzá alapemberként. Hetvenhárom bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

"Hozzánk hasonlóan a csákváriaknál is nagyobb átalakulás történt a nyár folyamán, ezért nehéz kiindulni az elmúlt évek tapasztalataiból. Több játékost személyesen ismerek és abban biztos vagyok, hogy az új szakmai stáb masszív csapatot rakott össze. Mivel az első fordulóban pont nélkül maradtak, arra számítok, hogy Budafokon aggresszívan letámadnak majd minket. Erre a lehetőségre is felkészültünk és rá akarjuk kényszeríteni az akaratunkat az ellenfélre. Fontos, hogy mi irányítsuk a mérkőzést" - fogalmazott Nándori Botond, aki számára plusz motivációt jelent, hogy budafoki színekben korábbi klubja ellen lép pályára először a BMTE Stadionban .

Fiatal játékosunk hozzátette: rendkívül könnyen és gyorsan beilleszkedett az öltözőben, a pályán betöltött szerepkörét tekintve pedig fekszik neki az a játékstílus, ami a mieinket jellemzi.

A vasárnap 19 órakor kezdődő Aqvital FC Csákvár elleni mérkőzést szöveges formában közvetítjük a BudafokiMTE.hu-n. 

A jegyvásárlással és belépéssel kapcsolatos információk IDE KATTINVA olvashatók.