Négy gólt szerzett a III. kerületi TVE vendégeként és győzelemmel rajtolt csapatunk a Merkantil Bank Liga új szezonjában. A 4-0-s sikert követően Boér Gábor értékelt.

"Nem volt könnyű mérkőzés, még ha az eredmény talán mást is mutat" - mondta vezetőedzőnk a lefújást követően. "Kellemetlen stílusú ellenféllel találkoztunk, azt gondolom, a Kerület otthonában mindenkinek nehéz dolga lesz. Amit elterveztünk, azt nagyjából sikerült megvalósítanunk, de azért maradt bennem hiányérzet. Voltak hibák a játékunkban, amelyekről beszélnünk kell. Fontos volt a jó rajt, a győzelmet azonban a helyén kell kezelni, mert hosszú és nehéz szezon vár ránk. Nem fogunk hátradőlni."

Boér Gábor szerint a kezdeti idegesség után higgadtan futballoztunk és kimondottan jó pillanatokban sikerült gólokat szereznünk.

"Sokat jelentett, hogy a szünet előtt nem csak előnybe kerültünk, de növelni is tudtuk azt. Az első gólig sem futballoztunk rosszul, mi irányítottuk a mérkőzést. Előzetesen mindenkinek felhívtam a figyelmét az egyéni motiváció és a kellő aggresszivitás fontosságára, amelyekkel a felkészülés során időnként akadtak gondok, most viszont jól álltunk bele a meccsbe" - tette hozzá vezetőedzőnk.

Örömteli, hogy a nyáron érkezett fialatok közül a 18 éves Zuigéber Ákos, a 19 éves László Dávid és a 20 esztendős Papp Marcell is betalált. Utóbbiak csereként beállva.

"Mi nem tizenegy, hanem huszonöt játékosban gondolkodunk, így vagyunk egy csapat. Valóban, a cserék jól szálltak be a meccsbe, de minden játékosomnak jár a gratuláció" - zárta mondandóját Boér Gábor.