Vasárnap 17:30 perckor a III. kerületi TVE vendégeként kezdjük a Merkantil Bank Liga 2021/2022-es szezonját. 

"Azt a munkát, amit elterveztünk, sikerült megvalósítanunk a felkészülés során" - mondta a bajnoki nyitányt megelőzően vezetőedzőnk, Boér Gábor. "Ugyan még nem vagyunk készen, bízom abban, hogy a keretben történt jelentős változások mellett is elegendő volt ez a hét hetes időszak arra, hogy az eredményes szereplésünkhöz nélkülözhetetlen alapokat minden játékos megszerezze. A csapatot, az edzőt és a stábot is az eredmények minősítenek, mi azonban nem egy, hanem 38 fordulóban gondolkodunk. Folyamatos tanulás vár ránk, az elvégzett munka és az egységünk pedig átlendíthet minket a nehézségeken."

Az idény első tétmérkőzését a mezőny egyik újonca ellen játsszuk. A III. kerületi TVE 21 év után szerepel ismét a másodosztályban, az NB III Nyugati csoportjának legutóbbi bajnokaként. 

A nyár folyamán a feljutást kiharcoló csapat magja együtt maradt, amelyhez olyan tapasztalt játékosok csatlakoztak, mint Horváth Tamás, Fejes András, Egerszegi Tamás vagy Barczi Dávid. A Kerület keretében egy számunkra ismerős arcot is találunk: Opavszky Balázs a 2019/2020-as szezonban 18 bajnoki és két kupamérkőzésen lépett pályára budafoki színekben.

Az Óbudára utazó szurkolóinkat érintő legfontosabb információk IDE KATTINTVA olvashatók.

A III. kerületi TVE elleni mérkőzésről percről percre frissülő szöveges közvetítés lesz olvasható honlapunkon.