Vasárnap délután 17:30 perckor az idény első bajnoki mérkőzését játssza csapatunk, amely Óbudán, a III. kerületi TVE vendégeként lép pályára. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb, szurkolóinkat érintő információkat a szezonnyitóval kapcsolatban.

Jegyvásárlás

A vendégszektorba szóló belépők a mérkőzés napján a helyszínen, a vendégbejáratnál vásárolhatók meg.

A jegyek ára egységesen 1300 forint. 

Belépés

A hatályos kormányrendelet értelmében a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A vendégszektorban büfé és mosdók állnak szurkolóink rendelkezésére. 

Megközelítés, parkolás

A III. kerületi TVE Sporttelep Budafokról gépkocsival a legkönnyebben a Budafoki út - Dombóvári út - Budai alsó rakpart - Mozaik utca - Szentendrei út - Bogdáni út - Hévízi út útvonalon közelíthető meg.

A vendégszektor bejárata a Hévízi útnál található, szurkolóink a bejárat közelében a KRESZ-szabályoknak megfelelően, közterületen parkolhatnak.

A közösségi közlekedést használóknak a 19-es villamost javasoljuk, amellyel Kelenföld vasútállomástól Bécsi út/Vörösvári út végállomásig érdemes utazni. Innen néhány perc sétával érhető el a vendégszektor bejárata.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be. Köszönjük!

Találkozzunk Óbudán! Hajrá, Budafok!