Kedden délelőtt sajtótájékoztató keretében mutatkozott be a Budafoki MTE vezetőedzőjeként Boér Gábor, aki székfoglalójában arról beszélt: olyan klubhoz került, ahol mindenki a sikerért dolgozik.

"Amikor először leültünk beszélgetni Oláh Lóránt sportigazgatóval, nagyon hamar világossá vált, hogy a BMTE-nél határozott elképzelések, komoly ambíciók vannak és a munkában hisznek. Ez a három dolog, azt hiszem, rám is jellemző, így gyorsan kiderült, hogy azonos hullámhosszon vagyunk. Megtisztelő számomra egy komoly hagyományokkal rendelkező klubnál dolgozni, ahol mindenki számára fontos, hogy a csapat a hagyományoknak, valamint az elmúlt években általuk felépített imázsnak megfelelően szerepeljen. Mindkét osztályban találkoztam ellenfélként a Budafokkal és kívülről is azt tapasztaltam, amit most néhány személyes találkozás alapján láttam. Rendezett, ambíciózus és családias klubról van szó, ahol mindenki teszi a dolgát, mindenki akar dolgozni, és hagyja is a másikat dolgozni. Edző ennél sokkal többet nem kívánhat magának" - fogalmazott Boér Gábor.

Új vezetőedzőnk hozzátette, szerződése ugyan csak június elsején lép életbe, az elmúlt napokban már azon dolgoztak a szakmai stáb tagjaival, hogy hozzátehessenek mindahhoz, amit a BMTE jelent a magyar labdarúgás számára.