Szezonbeli utolsó hazai mérkőzésére készül csapatunk, amely vasárnap 17 órától a Budapest Honvédot fogadja, újra nézők előtt. A szombati edzést követően Pacsi Bálintot kérdeztük.

"Lelkileg nagyon mélyen voltunk a hét elején. A szakmai stáb tagjaival minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy lépésről lépésre újraépítsük a játékosokat és a csapatot. Látom a srácokon, hogy nagyon szeretnének bizonyítani, átérzik a helyzet jelentőségét és ki akarják köszörülni a becsületükön esett csorbát. Alaposan felkészülünk a Budapest Honvéd játékából, külön hangsúlyt fektetve a pontrúgásokra, mert ebben kimondottan erősek a kispestiek. Ellenfelünk a bennmaradásért küzd és jelentős nyomás nehezedik rá, mi azonban csak a saját feladatunkra koncentrálunk. Nagy öröm, hogy a szurkolóink velünk lesznek, az egész csapat várta már ezt a pillanatot. Az utolsó hazai mérkőzésünkön szeretnénk szépen búcsúzni az idénytől" - fogalmazott megbízott vezetőedzőnk.

A Budapest Honvéd elleni mérkőzésre a 18 év felettiek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be. A kiskorúak kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a találkozón.

További részletekért és jegyinformációkért KATTINS IDE!