Vasárnap 17 órakor a szezon utolsó hazai mérkőzését játsszuk, amelyen a Budapest Honvéd lesz az ellenfelünk.

Amennyiben a koronavírus ellen Magyarországon beoltottak száma szombat éjfélig eléri a 4 millió főt, a kispestiek elleni találkozóra megnyílhatnak a BMTE Stadion lelátói a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak számára.

A jegyértékesítéssel és belépéssel kapcsolatos részletes információkat a BudafokiMTE.hu-n osztjuk majd meg, amint azok aktuálissá válnak.

Két fordulóval az idény vége előtt eldőlt, hogy csapatunk búcsúzik az NB I-től, a Budapest Honvéd elleni mérkőzés ettől függetlenül komoly jelentőséggel bír mindkét együttes számára.

Amint arról a hét elején megbízott vezetőedzőnk, Pacsi Bálint beszélt, szeretnénk bizonyítani, hogy az elmúlt hetekben mutatott teljesítménynél lényesen többre vagyunk képesek.

A Budapest Honvéd továbbra is a bennmaradásért küzd és bár a sorsa jelenleg a saját kezében van, a XIX. kerületiekre óriási nyomás nehezedik a szezon hajrájában.

A két csapat elsőként november elején találkozott volna egymással az élvonalban, ám klubunk - az NB I-ben úttörőként - elfogadta a koronavírus-fertőzések miatt nehéz helyzetben lévő kispestiek halasztási kérelmét. Így végül Szenteste előtt egy nappal, december 23-án fogadtuk az akkor még Pisont István vezette Honvédot, amely 2-1-re győzött a Promontor utcában. A meccs krónikáját IDE KATTINVA olvashatod el.

A "visszavágóra" február 13-án, a Hidegkuti Nándor Stadionban került sor, ahol hátrányból fordítva, Ihrig-Farkas Sebestyén 92. percben lőtt góljával 3-2-re legyőztük a Budapest Honvédot.