Sok lehetőséget kialakítottunk a DVTK kapuja előtt, ám 2-1-es vereséget szenvedtünk a sereghajtótól péntek este az OTP Bank Liga 29. fordulójában. A lefújást követően vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba értékelt.

"Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, támadó szellemben léptünk fel. Két helyzetünk is volt az elején, aztán a DVTK talált egy gólt, amitől kissé megilletődtünk és a vendégek valamelyest átvették az irányítást. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy megfordítjuk a meccset. Sikerült is hamar egyenlítenünk, majd rögtön utána a vezetést is megszerezhettük volna. Számtalan lehetőségünk volt a gólszerzésre, de nem éltünk ezekkel és ez megbosszulta magát. A végén kinyíltunk és a DVTK-nak többször kontrázhatott."

Vezetőedzőnk kiemelte: nem tehet szemrehányást játékosainak, akik becsülettel dolgoztak és jól futballoztak a rangadón.

"Egyetlen rossz szót sem mondhatok a srácokról, mert akik nézték a mérkőzést, egy domináns Budafokot láthattak. Az eredmény nem úgy alakult, ahogy szerettük volna és emiatt szomorú vagyok, de nincs vége a szezonnak. Négy kemény meccs vár még ránk és az egészen biztos, hogy az utolsó pillanatig küzdeni fogunk, nem adjuk fel a harcot."

Csapatunk kedden 17:30 perctől a ZTE vendégeként lép pályára.