Április első napjaiban megoperálták az U21-es válogatott edzésén keresztszalag-szakadást szenvedett Zsóri Dánielt. Támadónk hazatért a kórházból és immár otthonából számolt be állapotáról, valamint a rehabilitáció folyamatáról.

"Az orvosok szerint jól sikerült a műtét, most már több mint egy hete Debrecenben gyógyulok" - mondta honlapunknak a fiatal játékos. "Az elején voltak fájdalmaim, de azóta napról napra egyre jobban vagyok és a közérzetem is javult. A jövő hét második felében terhelhetem először a megoperált térdemet, akkor veszi kezdetét a rehabilitáció. Addig egy úgynevezett hajlítógéppel mozgatom a lábam."

Zsóri Dániel nehezen dolgozta fel, hogy pályafutásának fontos időszaka, a korosztályos Európa-bajnokság, valamint a szezon közvetlen hajrája előtt sérült meg.

"Sosem jön jókor egy ilyen sérülés, ám ez most a lehető legrosszabbkor történt. Borzasztóan csalódott és elkeseredett voltam, mert szerettem volna ott lenni az Eb-n és ami talán még fontosabb, segíteni akartam a BMTE-t azokon az élet-halál mérkőzéseken, amelyek az utolsó bajnoki fordulókban várnak a csapatra. A műtétig sokszor emésztettem magam ezekkel a gondolatokkal, most viszont már kizárólag arra fordítom az energiáimat, hogy a lehető legjobban elvégezzem a rehabilitációs munkát és minél erősebben térjek vissza a pályára."

A MOL Fehérvártól kölcsönvett támadónk a Ferencváros és az MTK elleni találkozónkat is látta a televízióban, a folytatásra nézve pedig kiemelte: higgadtnak kell maradnunk, mert a sorsunk a saját kezünkben van.

"Szombaton, a 70. perctől deja vu érzésem volt: a Honvéd ellen 3-2-re megnyert meccs jutott eszembe. Úgy tűnt számomra, ismét győzhetünk a Hungária körúton. Talán ha nyugodtabbak és pontosabbak vagyunk a támadások befejezésénél, akkor meglett volna a három pont. Most két olyan mérkőzés jön, a DVTK és a ZTE ellen, amely komoly jelentőséggel bírhat a végelszámolásnál, vagyis kellő koncentráltsággal és motiváltan kell futballoznunk. Rajtunk múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel. Pontosabban a srácokon... Én sajnos most nem tehetek mást, mint tiszta szívből szurkolok nekik, hogy kiharcolják a bennmaradást. Hiszem, hogy sikerrel járnak, az pedig nagyon jót tesz majd az én lelkemnek is" - tette hozzá Zsóri Dániel.