A szezonban már harmadszor került Budafokra a hónap legszebb védését bemutató kapusnak járó díj. Póser Dániel (október és december) után márciusban Bese Balázs lett a nyertes.

22 éves, utánpótlás válogatott játékosunk március 3-án, az Újpest elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen kimagaslóan teljesített. Az első félidőben büntetőt is hárított, majd a 85. percben, Nikola Mitrović 18 méteres, jobblábas lövésénél szenzációs vetődéssel, a feje felett jobb kézzel keresztben felnyúlva kitolta a labdát a léc alól.

Ez a mozdulat (KATTINTS!) lett a győztes az M4 Sport honlapján szavazó szurkolók voksai alapján.

"Elcserélném ezt a trófeát arra a pontra vagy pontokra, amit Újpesten szerezhettünk volna" - mondta Bese Balázs, aki szombaton, az MTK elleni találkozó (0-0) után vehette át a díjat. "Egy kapus számára nagyon fontos a bizalom és én ezt érzem a szakmai stáb és a társaim felöl egyaránt. Örülök az egyéni elismerésnek, köszönöm mindenkinek, aki az én védésemre szavazott. A legfontosabb azonban az, hogy a csapat eredményesen szerepeljen. Nagy Gábor kapusedzővel és a többiekkel, Póser Dániellel és Kovács Zoltánnal azért dolgozunk minden edzésen, hogy hátulról magabiztosságot sugározzunk és amikor kell, hozzátegyük azt a pluszt, amely a csapat sikeréhez szükséges."