Szombaton 14:45 perckor az MTK Budapest vendégeként lépünk pályára az OTP Bank Ligában.

A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Csizmadia Csabát kérdeztük.

A szombati kilencven percről: Maximális erőbedobással és koncentrációval dolgoztunk a héten és felkészültünk az MTK elleni találkozóra. A feladat adott, tudjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy eredményesek legyünk. A rendelkezésre álló játékosokat tekintve sokkal jobban állunk, mint egy héttel ezelőtt. A korábbi betegeinket a protokollnak megfelelően vezetjük vissza a játékba, vannak, akik már tagjai lehetnek a szombati keretnek.

Az MTK-ról: Bár az előző fordulókban hullámzóan teljesített, az MTK helyezése mindenképp tekintélyt parancsoló. Tisztában vagyunk a kék-fehérek erősségeivel, tudjuk, hogy támadófutballt játszanak és gyors támadók alkotják a keretét. Nekünk azonban elsődlegesen a saját játékunkkal kell foglalkoznunk. El kell hinnünk, hogy nem véletlenül szereztünk négy pontot a szezonban eddig lejátszott MTK elleni mérkőzéseken, miközben azt is tudatosítanunk kell magunkban, hogy semmit sem adnak ingyen az életben.

A Hidegkuti Nándor Stadionról: Valóban szép emlékeink vannak a Hungária körútról és remélem, szombat délután is azt érezzük majd, hogy jó volt ide jönni. Nagy jelentőséget azonban nem tulajdonítunk a helyszínnek, hiszen az októberi és februári győztes találkozó már a múlt része. Kizárólag arra koncentrálunk, hogy szombaton jó eredményt érjünk el.


Az MTK Budapest elleni mérkőzést az M4 Sport közvetíti. Honlapunkon percről percre frissülő szöveges tudósítást olvashattok a Hidegkuti Nándor Stadionból.