December után volt ismét a kezdőcsapat tagja Lőrinczy Attila bajnoki mérkőzésen. Középpályásunk, aki a Ferencváros ellen ezúttal a bal oldalon kapott lehetőséget, csalódottan értékelt a lefújást követően.

"Jól kezdtünk és sokáig egyenrangú ellenfelei voltunk a listavezetőnek. Nekem is volt egy gólszerzési lehetőségem az első félidőben, sajnálom, hogy kimaradt, mert máshogy alakult volna a meccs, ha mi szerezzük meg a vezetést. 0-1 után, egyenlő létszámnál még lett volna esélyünk, de a kiállítással gyakorlatilag egy új mérkőzés kezdődött."

Lőrinczy Attila elmondta: pontért, pontokért szálltunk harcba a Ferencváros ellen is, most viszont már a szezonból hátralévő hat találkozóra kell koncentrálnunk.

"Tudjuk a helyünket és azt, hogy nekünk nem a Fradival kell versenyeznünk, ugyanakkor szerettünk volna pontot rabolni az éllovastól. Így, hogy nem sikerült, már kizárólag arra fókuszálunk, hogy a folytatásban eredményesek legyünk. Most jönnek majd azok a meccsek, például a DVTK vagy a ZTE elleni, amelyek a bennmaradásról döntenek és mi továbbra is bizonyítani akarjuk, hogy itt a helyünk az NB I-ben. Vasárnap az első félidőben jól futballoztunk, helyzeteink voltak, erre az időszakra lehet építeni" - mondta középpályásunk.

Csapatunk szombaton 14:45 perckor az MTK Budapest vendégeként lép pályára a Hidegkuti Nándor Stadionban.