"Jó első félidőt produkáltunk, helyzeteket alakítottunk ki és bár a Ferencvárosnak is voltak lehetőségei, az első 45 percben kiegyenlített játék zajlott a pályán. A szünet után is nagy elánnal indítottunk" - kezdte értékelését a mérkőzést (beszámoló ITT) követő sajtótájékoztatón Csizmadia Csaba.

Vezetőedzőnk ezután megjegyezte: a tizenegyes és a kiállítás alapvetően befolyásolta a találkozó végkimenetelét.

"Amikor a Ferencváros ellen játszunk, rendre büntetőt ítélnek ellenünk... Újra megpróbálom majd értelmezni a szabályt és elmagyarázni a srácoknak, hogy hova tegyék a kezüket a tizenhatoson belül. A mi esetünkben ilyenért sosem jár tizenegyes, az ellenfeleknek viszont mindig. Ráadásul a játékvezető sárga lappal is büntette a játékosomat egy ilyen helyzetben..."

Csizmadia Csaba Huszti András kiállításáról is elmondta véleményét.

"0-1 után bíztam benne, hogy vissza tudunk jönni a meccsbe, de nem így alakult.  A ferencvárosi játékos a vonalon kívül feküdt le, majd visszagurult a pályára. Bedobást végezhettünk el, ők pedig ebből csináltak egy olyan hisztit, kakaskodást, amely után mi kaptunk piros lapot. Ez nem tudom hova tenni... Innentől kezdve szakmailag nincs mit értékelni, nem adtuk fel, tettük a dolgunkat, de a Ferencváros előtt emberelőnyben nagyobb területek adódtak és a vendégek kihasználták a gólhelyzeteiket" - fogalmzott vezetőedzőnk.