Vasárnap ráfordulunk a célegyenesre és nekivágunk a szezon utolsó, egyben legfontosabb szakaszának. Hét mérkőzés, hét ellenfél - ez vár ránk a május 8-ig tartó időszakban. Kezdésként a listavezető és gyakorlatilag már bajnoknak tekinthető Ferencváros érkezik a Promontor utcába.

"Három hét hosszú idő tétmérkőzés nélkül, de ezt is igyekeztünk hatékonyan felhasználni" - mondta a mögöttünk hagyott periódusról Csizmadia Csaba. "Mindenki céltudatosan és motiváltan készült a szezon utolsó hét fordulójára. Az előző huszonhat NB I-es meccs tapasztalatát is felhasználva szeretnénk pontot, pontokat gyűjteni a hátralévő találkozókon, függetlenül attól, hogy ki az ellenfelünk."

Vezetőedzőnk elmondta: tisztában van azzal, milyen játékerőt képvisel az FTC, ugyanakkor az is egyértelmű, hogy a zöld-fehéreknek is vannak gyenge pontjaik.

"Nem gondolkodhatunk úgy, hogy a Ferencváros ellen még belefér a vereség, aztán majd a következő meccset megnyerjük. Nem vagyunk abban a helyzetben. Itt van a ZTE esete, amely pontot szerzett a listavezető ellen és így most mi vagyunk a kiesőzónában. Hét egyformán fontos mérkőzés vár ránk és már az elsőn arra törekszünk, hogy gyarapítsunk pontjaink számát."

Csizmadia Csaba hozzátette: az egyaránt térdsérülést szenvedett Zsóri Dánielre és Vaszicsku Gergőre, valamint az eltiltott Jagodics Márkra biztosan nem számíthat vasárnap délután.