Három hét szünet után vasárnap újra bajnoki mérkőzést játszik NB I-es csapatunk. Kulcsár Kornélnak pedig még ennél is többet kellett kihagynia OTP Bank Liga-meccs nélkül. Középpályásunk március 3-án, Újpesten kapott piros lapot, majd két találkozóra szóló eltiltást. 

"Nagyon nehezen viseltem ezeket a heteket és bántott, hogy a kiállításommal nem csak magammal szúrtam ki, hanem a csapatot is hátrányos helyzetbe hoztam" - mondta honlapunknak Kulcsár Kornél a pénteki edzést követően. "Tartozom magamnak és a többieknek is. Már a Ferencváros ellen szeretném ismét bizonyítani, hogy lehet rám számítani és tudok segíteni a céljaink elérésében."

Hét forduló van hátra a szezonból, ennyi áll rendelkezésünkre, hogy összegyűjtsük azt a pontmennyiséget, amely a bennmaradás eléréséhez szükséges. Az NB I-ben már sok nagy csatát megélt "Kuli" szerint a siker kulcsa az lehet, ha nem azt nézzük, ki az ellenfél, hanem minden riválissal szemben hittel és önbizalommal futballozunk.

"Olyan lesz ez a hátralévő hét mérkőzés, mint hét döntő" - fogalmazott játékosunk. "Mindannyiunknak a jövője múlik ezen a hét találkozón, de ez nem szabad, hogy teherként hasson ránk. A jó erőkből álló és a mezőnyből egyértelműen kiemelkedő Fradi ellen is ugyanúgy kell kimennünk a pályára, mint bármikor máskor. A közvetlen riválisaink, vagyis a DVTK és a ZTE példája is bizonyítja, hogy nem lehetetlen küldetés pontot rabolni a listavezetőtől. Nagyon várjuk a vasárnapi meccset és szeretnénk megtenni egy újabb lépést a bennmaradás felé."

A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót az M4 Sporton láthatjátok, itt a BudafokiMTE.hu-n pedig online szöveges közvetítést olvashattok a történésekről.