Legutóbbi két mérkőzésünk nem úgy sikerült az OTP Bank Ligában, ahogy szerettük volna: Újpesten, majd hazai pályán a MOL Fehérvártól is balszerencsés végjáték után szenvedtünk vereséget, így visszacsúsztunk a kiesőzónába.

A válogatott szünet előtt azonban van még egy lehetőségünk a javításra és az előrelépésre: vasárnap 14:05 perctől a Mezőkövesd Zsóry FC vendégei leszünk.

A hét közepén, hozzánk hasonlóan a borsodiak számára is véget ért a MOL Magyar Kupa. Pintér Attila együttese 1-1-es döntetlent követően tizenegyesrúgásokkal maradt alul az Újpesttel szemben és nem jutott be a legjobb négy közé.

A bajnokságban ugyanakkor december 2. óta nem kapott ki, így veretlenségi sorozata már tizenkét mérkőzést számlál. Igaz, az utolsó öt forduló tekintve a Mezőkövesd csak egy ponttal gyűjtött többet a mieinknél.

Volna miért visszavágnunk a matyóföldieknek, hiszen tavaly szeptemberben házigazdaként és decemberben Budafokon is 1-0-ra győztek le minket. Előbbi találkozón Serder Serderov, utóbbi Marin Jurina gólja döntött.