Csizmadia Csaba is részese volt 2017-ben annak a kupamenetelésnek, amelyet NB III-as csapatként hajtottunk végre. Vezetőedzőnk akkor játékosként szerepelt a BMTE-ben, ráadásul a negyeddöntő visszavágóján, a másodosztályú Soproni VSE otthonában ő szerezte a továbbjutásunkat jelentő gól.

"A négy közé jutás akkor óriási bravúr volt, senki sem számolt velünk. Magasabban rangsorolt ellenfeleket is búcsúztatva jutottunk el az elődöntőig, ami máig felejthetetlen élmény" - emlékezett vissza Csizmadia Csaba.

Vezetőedzőnk szerint klubunk azóta jelentős fejlődésen ment keresztül, aminek köszönhetően képes felvenni a versenyt az ország legjobb csapataival is.

"Szerdán is erre készülünk a MOL Fehérvár ellen" - folytatta vezetőedzőnk. "Hatalmas dolog lenne újra bejutni a legjobb négy közé, egyértelműen ez a célunk. Tudjuk, hiszen testközelből is tapasztaltuk, milyen játékerőt képviselnek a fehérváriak, akikkel vasárnap ki-ki meccset tudtunk játszani. Minimális szerencsével pedig pontot, pontokat szerezhettünk volna. Egy kupamérkőzésen, ahol nincs visszavágó, bármi előfordulhat, ráadásul a nagyobb veszítenivalója egyértelműen a Fehérvárnak lesz. Ki akarjuk hozni a maximumot ebből a sorozatból és minél messzebb jutni."

A szerdán 14:30 perckor kezdődő MOL Fehérvár elleni mérkőzésről online szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n.