A vasárnapi nem csak egy mérkőzés lesz a sok közül Zsóri Dániel számára. 20 éves támadónk ugyanis a MOL Fehérvár kölcsönjátékosaként futballozik Budafokon.

"Van bennem némi plusz drukk, természetesen szeretném megmutatni a fehérváriaknak is, hogy mire vagyok képes. Ettől függetlenül a felkészülésben, ráhangolódásban nincs változás, ugyanolyan motivált vagyok, mint mindig" - mondta Zsóri Dániel, aki eddig nyolcszor volt eredményes a szezonban, három gólt az NB I-ben lőtt.

"A helyzeteim alapján lehetne több is, de ezt igyekszem kizárni a gondolataimból és csak arra koncentrálok, hogy a következő lehetőséget gólra váltsam. Úgy érzem, a teljes csapat fejlődésén belül folyamatosan lépünk előre a támadójátékot tekintve is. Azon leszek, hogy a Fehérvár ellen újra betaláljak, de a legfontosabb, hogy pontokat szerezzünk és távolodjunk a kiesőzónától" - tette hozzá fiatal támadónk.

A végeredményt tekintve csapatunk eddig két sima mérkőzést játszott a MOL Fehérvárral: a Promontor utcában és Székesfehérváron is 4-1-es vereséget szenvedtünk. Zsóri Dániel szerint ezeken a találkozókon túlságosan is tiszteltük az ellenfelet.

"Ezen mindenképpen változtatnunk kell és úgy kell kimennünk a pályára, hogy teljes mértékben elhisszük, le tudjuk győzni a Vidit. Ugyanúgy, ahogy legyőztük a szintén jó erőkből álló Budapest Honvédot vagy Zalaegerszeget. Önbizalommal és hittel kell futballoznunk, akkor képesek lehetünk meglepetést okozni" - fogalmazott játékosunk.

Vasárnap a OTP Bank Ligában, jövő szerdán a MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében találkozunk a fehérváriakkal. Zsóri Dánieltől azt kérdeztük, ha csak az egyik mérkőzést nyerhetnénk meg a kettő közül, melyiket választaná.

"Ha mindenképpen csak egyet választhatnék, akkor a bajnoki meccset mondanám, mert a bennmaradáshoz óriási szükségünk van a pontokra. Ugyanakkor a Magyar Kupát sem dobnám oda az ellenfélnek... Tudod mit? Legyen az, hogy vasárnap győzünk, szerdán pedig döntetlent követően büntetőrúgásokkal jutunk tovább. Az így működhet, ugye?"