Szokatlanul hosszúnak tűnhetett ez a hét játékosaink számára, hiszen sem korábbról elhalasztott bajnoki mérkőzés, sem kupameccs nem várt a mieinkre kedden vagy szerdán.

"A tavaszi szezon kezdete óta nem volt még olyan, hogy egy teljes hét rendelkezésünkre állt a munkához" - mondta a szombati edzést követően Csizmadia Csaba.

Vezetőedzőnk hozzátette: ez most minden szempontból jól jött, hiszen megerőltető időszakon van túl és hasonlóan sűrű periódus előtt áll csapatunk.

"Azért is érzem hasznosnak, hogy több idő jutott az edzésmunkára, mert januárban új játékosok érkeztek hozzánk, akikkel eddig nem sok időnk volt begyakorolni bizonyos taktikai elemeket. A Budapest Honvéd elleni győzelem után két nap pihenőt kaptak a srácok, kedd óta pedig teljes erőbedobással készülünk a hétvégére" - fogalmazott Csizmadia Csaba.

De vajon milyen reményeink lehetnek vasárnap a 2021-ben még veretlen Puskás Akadémia ellen?

"Abban bízom, hogy az eredmény szempontjából mindenképp más mérkőzés lesz, mint a novemberi 0-3" - folytatta vezetőedzőnk. "A felcsútiak játékosállományuk minőségének megfelelően szerepelnek, engem nem lep meg, hogy a tabella második helyén állnak. Ettől függetlenül sokszor bizonyítottuk már, hogy ha odatesszük magunkat és képesek vagyunk 90 percen keresztül koncentrálni, akkor bárkivel képesek vagyunk felvenni a versenyt."

A vasárnap 14:30 perckor kezdődő mérkőzésről online szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n.