A legutóbbi öt forduló, vagyis a 2021-es eredmények alapján a mezőny legjobb formában lévő csapata érkezik a Promontor utcába vasárnap délután (14:30).

A Puskás Akadémia FC idei mérlege négy győzelem és egy döntetlen - utóbbi a listavezető Ferencváros ellen. Az MTK, a DVTK, a ZTE és a Paks egyaránt pont nélkül maradt a felcsútiakkal szemben.

A PAFC az ezüstérem megszerzéséhez szükséges pontok mellett egyúttal új klubrekordért is hajt vasárnap Budafokon: zsinórban öt NB I-es mérkőzést még sosem nyert meg az együttes.

Mi persze nem asszisztálni szeretnénk a PAFC csúcsdöntéséhez, mert a bennmaradáshoz minden mérkőzésen, még a papíron erősebb csapatok ellen is pontot, pontokat kell szereznünk.

Novemberben ráadásul nem túl szép emlékekkel távoztunk a Pancho Arénából. Az ex-akadémista Vaszicsku Gergő sérülése és a 3-0-s vereség miatt sok okunk nem lehetett az örömre.

Az őszi kilencven perc krónikáját IDE KATTINVA olvashatod, a videós összefoglalót pedig ITT tekintheted meg.

A PAFC november óta azzal a Géresi Krisztiánnal erősödött, aki gerinc- és lágyéksérülése miatt korábban két és fél évet hagyott ki. A 26 éves támadó tavasszal kölcsönjátékosként bizonyíthat Felcsúton.