A sors ismétli önmagát.

2020. október 2-án, a Hidegkuti Nándor Stadionban Ihrig-Farkas Sebestyén győztes gólt szerzett az MTK Budapest ellen, a 88. percben

2021. február 13-án, a Hidegkuti Nándor Stadionban Ihrig-Farkas Sebestyén ismét győztes gólt szerzett, ezúttal a Budapest Honvéd ellen, a 92. percben.

Ugyanabba a kapuba, majdnem ugyanonnan. 

"Lehet, hogy beszélek a stadion üzemeltetőivel és azt a kaput elvisszük magunkkal Budafokra" - mosolygott szélsőnk a lefújást követően és azt mondta, már a néhány perccel korábbi gólhelyzeténél bevillant az októberi jelenetsor.

"Azon voltam, hogy gólt kell lőnöm, nagyon boldog vagyok, hogy ez végül sikerült" - fogalmazott Ihrig-Farkas Sebestyén. "Amikor beálltam, arra készültem, hogy nagy területek lesznek a Honvéd védelme mögött, amiket be kell futnom. Jól teljesített a csapat, egyértelműen meg akartuk nyerni a meccset és mivel a gólom a 92. percben született, a kispestieknek már nem volt esélyük az egyenlítésre."

A szombat estét különlegessé teszi szélsőnk számára a tény, hogy 2014-ben a Honvéd színeiben mutatkozott be az NB I-ben, ezt megelőzően pedig két és fél évet töltött a kispesti utánpótlásműhelyben, a Magyar Futball Akadémián.

"Ebből a szempontból vegyes érzéseim vannak a gólommal kapcsolatban, nem felejtem el, hogy sokat köszönhetek a Honvédnak. Ugyanakkor most a mi helyzetünk a legfontosabb, tudom, mekkora jelentősége van ennek a győzelemnek az egész csapat számára" - tette hozzá szélsőnk, aki klubunkhoz hasonlóan kiváló hetet zárt.

A szerdai, Dunavarsány elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésen duplázott, szombat este pedig újra győztes gólt szerzett az NB I-ben.

Mert a sors ismétli önmagát...