A hétközi fölényes kupasikert követően szombat este újra az OTP Bank Ligában vár fontos feladat csapatunkra, amely a Budapest Honvéd ideigleneges otthonában, a Hidegkuti Nándor Stadionban lép pályára.

És nagyot léphet előre a tabellán, amennyiben három pontot szerez a Hungária körúton.A többi eredmény alakulásától függően akár a 8. helyre is ugorhatunk.

Ehhez persze mindenképpen győzni kell az utóbbi hetekben rapszódikusan teljesítő kispestiek vendégeként.

Pisont István együttese Budafokon zárta a 2020-as évet és a korábbról elhalasztott mérkőzésen 0-1-ről fordítva 2-1-re nyert - összefoglaló ITT. A Honvéd játékban ugyan nem kerekedett fölénk decemberben, hibáinkat viszont kíméletlenül kihasználta és jól zárt hátul.

A kispestiek azóta négy bajnoki találkozón öt pontot szereztek: a MOL Fehérvár otthonában aratott bravúros győzelem (2-1) mellett a ZTE (2-2) és a Paks (1-1) ellen döntetlent játszottak, legutóbb Mezőkövesden viszont 2-1-es vereséget szenvedtek.

A Honvédhoz januárban több új játékos is csatlakozott, köztük a Lengyelországból hazatért válogatott középpályás, Nagy Dominik és  a Ferencvárostól szerződtetett Bőle Lukács. Rajtuk kívül immár az izraeli belső védő, Nir Bardea és a lengyel középhátvéd, Lukas Klemenz is a piros-feketéket erősíti.

A szombaton 19:30 perckor kezdődő Budapest Honvéd elleni mérkőzésről online szöveges közvetítés formájában számolunk be a BudafokiMTE.hu-n.