A MOL Magyar Kupa 8. fordulójának eddigi legnagyobb különbségű győzelmét aratta csapatunk szerda délután a megye I-es Dunavarsány vendégeként. 

"Teljes mértékben elégedett lehetek, mert a srácok úgy álltak bele ebbe a mérkőzésbe, ahogy kértem tőlük" - mondta a 11-0-s sikert követően vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba. "Az első perctől koncentráltan, céltudatosan futballoztunk és gyorsan vezetést szereztünk. Innentől, úgy érzem, nem volt kérdés, hogy melyik együttes jut tovább. Külön öröm, hogy 4-5 gólos előnynél sem álltunk le, mindenki bizonyítani akarta, hogy lehet rá számítani."

Csizmadia Csaba a negyedosztályú ellenfélről is beszélt a lefújást követően.

"Ahogy arra számítottam, a Dunavarsány felvállalta a nyílt futballt, játszani akart és ez mindenképpen elismerésre méltó" - mondta vezetőedzőnk. "Igaz, ezzel valamelyest meg is könnyítette a dolgunkat, hiszen egy kizárólag a védekezésre koncentráló ellenféllel hátsó alakzatát talán nehezebb lett volna feltörnünk. Így viszont sok helyzetet dolgoztunk ki és a végére kijött a különbség."

Csizmadia Csaba hozzátette: csapatunk eddig mindkét fronton, az OTP Bank Ligában és a MOL Magyar Kupában is helytáll, most viszont csak a következő feladat, a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzés van fókuszban.

"Biztos vagyok benne, hogy ebből a 11-0-ból önbizalmat merítünk szombatra" - mondta vezetőedzőnk.