"Megérdemeltük az egy pontot, a második félidő alapján a sors igazságtalansága lett volna, ha itt vereséget szenvedünk" - kezdte értékelését a mérkőzést követő sajtótájékoztatón vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba, aki arról is beszélt, hogyan élte meg az utolsó percben történteket.

"Már a kezembe vettem a mappámat, mert úgy voltam vele, ez a mérkőzés elúszott. Szerencsére vannak olyan játékosaink, mint Kulcsár Kornél, aki bizonyította, hogy csereként beállva is a csapat segítségére tud lenni."

Vezetőedzőnk azt is elárulta, mit kellett változtatnunk a második félidőben ahhoz, hogy dominánsabbá, hatékonyabbá váljon a játékunk.

"Ahogy kezdtük, úgy is fejeztük be a mérkőzést, az első és az utolsó 20-25 percben mi birtokoltuk a labdát. Sajnos könnyen kaptunk gólt, Skribek Alen sérülése után valamelyest megzavarodtunk, a második labdák rendre a DVTK-é lettek. A szünetben azt kértem, hogy a kirúgásoknál nem lépjünk fel olyan magasra, hanem maradjunk hátrébb és ne hagyjuk, hogy a diósgyőriek gyorsan ráforduljanak a kapunkra. A második játékrészben ez működött" - mondta Csizmadia Csaba, aki úgy érzi, egy az utolsó pillanatban történt pontmentés fordulópontot jelenthet csapatunk életében.

"Nem hagyjuk magunkat, minden egyes pontért meg fogunk harcolni" - fogalmazott vezetőedzőnk. "Nem nyertünk ugyan, de a csapat megint bizonyította a tartását azzal, hogy vissza tudtott jönni vesztett helyzetből. Bízom abban, hogy ez fordulópont lehet és a következő mérkőzéseken jönni fognak a győzelmek is."