A címvédő és listavezető FTC elleni 3-0-s vereség után Csizmadia Csaba gratulált a vendégeknek és a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, megérdemelten lett a ferencvárosiaké a három pont.

"A mérkőzés képe alapján az bánt, hogy két tizenegyesből és egy oldalszabadrúgás után kaptunk gólokat" - mondta vezetőedzőnk. "Bár az elején nagy nyomás volt rajtunk és a Fradi két kapufát is lőtt, 0-1 után még bíztam a pontszerzésben. Volt is egy ígéretes lehetőségünk szabadrúgásból közvetlenül a szünet előtt. A második gól után úgy éreztem, eldőlt a meccs. A srácok becsülettel tették a dolgukat, de kijött a két csapat közti különbség."

Vezetőedzőnk hozzátette, nekünk nem az ősszel még a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Ferencvárossal kell felvennünk a versenyt, az igazi ki-ki mérkőzések most következnek majd.

"Egy ilyen riválissal szemben, mint az FTC, mindennek össze kell jönnie ahhoz, hogy pontot, pontokat szerezzünk, de a játékosokat nem érheti kritika. Előre kell néznünk, mert fontos feladatok várnak ránk. Most jönnek azok a találkozók, amelyeken ha nyerni tudunk, erőre kapunk és jönni fognak a további győzelmek" - mondta Csizmadia Csaba, akit a vasárnapi ellenfélről, a DVTK-ról is kérdeztek az újságírók.

"Láttam mindkét idei mérkőzését a diósgyőrieknek, akik egyelőre két arcukat mutatták. Minőségileg jól igazoltak, sok új játékos van a keretükben, de egy csapat nem alakul ki egyik pillanatról a másikra" - fogalmazott vezetőedzőnk.